Vés al contingut
1

Entrega dels Premis d'Educació Viària per fer el calendari de 2024 de la Policia Local de Pineda

 

Escolta AQUÍ les entrevistes

 

Missatges per ajudar a prevenir accidents i de civisme, han estat els eslògans dels dibuixos guanyadors en l'edició del calendari de Seguretat Viària de Pineda. Aquest dimecres a la tarda s'ha fet l'entrega dels premis dels dibuixos que han fet els alumnes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de Pineda que han participat al Concurs de Dibuix d'Educació Viària de la Policia Local. Amb els dibuixos premiats, l'Ajuntament de Pineda i la Policia Local editaran el calendari 2024 d'Educació Viària.

L'acte d'entrega de premis va estar presidit ahir per la regidora de Seguretat Ciutadana i regidora de presidència en funcions. Sílvia Biosca. També hi era l'Inspector de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu.


 

L'acte ha començat amb un video que recollia fotografies i vídeos dels alumnes a les escoles. Carles SantaCreu ha a felicitat a tots els guanyadors i ha agraït la participació dels pares i mares dels nens. Ha dit que «els dibuixos son elements de reflexió per la canalla perquè quan els fan, tenen clar el missatge que volen donar». Els dibuixos son el reflex dels mals hàbits que fem malament  cada día i que  hem de rectificar.

 

La regidora Sílvia Biosca ha felicitat també a tots els nens i nenes de 5 i 6 que han participat, més de 200. Els dibuixos guanyadors ha estat votats per un total de 1682 persones. Biosca ha dit que «cada any hi ha dibuixos amb més qualitat, amb missatges positius». També ha dit que «és una aposta del govern de Pineda, on cada vegada hi ha menys  accidents» tot i que malauradament, encara se'n registren. També el responsable d'educació viària de Pineda, Jordi Gallego.

 

La guanyadora ha estat Marta Roman Álvarez que ha fet un dibuix on s'hi pot veure un pas per a vianant i on s'hi llegeix «si veus persones creuar, el teu cotxe hauràs d'aturar». Ha explicat què ha volgut explicar amb el seu dibuix.

 

1

 

 

Als guanyadors s'han repartit premis en forma de val de 30euros, 70euros, 60 euros i 100euros que  podran intercanviar a la botiga Mon d'Art de Pineda.