Vés al contingut
1

Dissabte arriba la nova edició de la Fira d’Entitats a la Plaça de les Mèlies

Aquest any hi participen les entitats més actives de Pineda, culturals, esportives i de tot tipus i es faran actuacions, demostracions i la novetat és un vermut al migdia per celebrar la fira que farà el XIP. En total hi participen cap a 40 entitats i totes elles han organitzat activitats i demostracions durant el cap de setmana. La regidora en funcions de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Pineda Verònica Rebollo ha explicat que aquest any hi haurà molt de moviment a la plaça.

 

Les activitats de la Fira es concentraran principalment a la Plaça de les Mèlies i algunes actuacions a Can Comas. La regidora en funcions Verònica Rebollo ha fet una crida perquè tothom gaudeixi de tot el que s’ha programat aquest cap de setmana.

 

També hi haurà balls, tallers diversos, sortejos, entre altres i dissabte al migdia ballaran els Gegants de Pineda, i també es faran degustacions culinàries, actes de solidaritat i activitats esportives.

També Ràdio Pineda durà a terme una programació especial durant la fira, amb emissions en directe des de la plaça. Dissabte us informarem de tot plegat i també sobretot a través de xarxes socials.

 

1