Vés al contingut
1

Aquest dissabte es fa una recollida de burilles dins dels actes de la Setmana sense Fum

 

 

Amb inici des de la Plaça de les Mèlies a les 10 del matí i obert a tothom. L’any passat ja es va fer, amb molt d’èxit i amb la participació d’uns 30 voluntaris de Pineda i d’altres punts de Catalunya. En una hora es van recollir 7.500 burilles. Des de l’Associació 'No mas colillas en el suelo' han explicat que les burilles contaminen i cal que la gent prengui consciència del problema.

A banda de la recollida de burilles, hi ha més activitats que s’estan fent aquesta setmana, com per exemple tallers amb alumnes de 6è de primària de diferents escoles de Pineda.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar als ciutadans dels efectes nocius del tabac en la salut individual i col·lectiva, a més de donar a conèixer els espais lliures de fum que ja hi ha a Pineda. El lema d’aquest any és ‘Millor el moviment que no el fum o el vapeig’ i l’impulsa l’Agència de la Salut Pública. Les activitats a Pineda s’han organitzat, de forma conjunta, amb la Regidoria de Salut, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Àrea Bàsica de Salut i les Farmàcies de Pineda.

1