Vés al contingut
1

El diumenge 4 de juny torna l'Aplec de l'Erola i ja són a la venda els tiquets pel dinar

 L'Aplec de l'Erola torna amb actes culturals i festius que sempre tenen molt bona acollida Ja es fan reserves de tiquets pel dinar de germanor ja que es preveu un gran nombre de participants a l'aplec. Una vegada més l'aplec inclou actes per a tota la família, la missa, música, gegants, circ, un mercat artesà i moltes més activitats. I la novetat serà el bateig de la nova campana de l'ermita de l'Erola.

 

Ruta guiada pel Camí de les Costes

Al matí es farà la ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità a 2/4 de 8 del matí. És una ruta històrica que encara es fa servir per baixar a peu d'Hortsavinyà a Pineda. Es pujarà pel Camí de les Costes.

 

1

 

1

 

L'Erola estrenarà una campana

El grup que organitza l'aplec ha tirat endavant una curiosa proposta. Es tracta d'una campana que s'ha instal.lat dins l'ermita i que es podrà tocar des de l'exterior. S'ha fet un petit vers que explica que cal estirar 'la cua llobatera' per ser beneït o benaventurada. El motiu és que l'entorn es coneix com la Serra Llobatera i justament el patró d'Hortsavinyà és Sant Llop. El vers està dedicat sobretot als veïns, excursionistes i ciclistes, ja que l'Erola és sempre un punt neuràlgic del Montnegre. El bateig de la campana es farà després de la missa, a 2/4 d'1 a càrrec de Mn. Salvador Juanola, i també es cantaran els Goigs de la Mare de Déu de l'Erola.

La petita campana prové d'una antiga masia de l'Empordà i ha estat gravada amb el seu nom i la data del bateig.

 

1

 

Dinar de germanor

Enguany es farà l'empedrat de l'Erola, amb acompanyament de truita de patates, pa i fruita de postres. El preu del tiquet anticipat és de 6€ a les botigues Herbes, al Cau de Pineda, al Centre Excursionista Montpalau Team i també a Can Pica d'Hortsavinyà. El dia de l'aplec el preu serà de 8€i el màxim de tiquets disponibles és de 300. Cal reservar si voleu tenir tiquet per dinar.

Reserva de tiquets al mail: aplecerola@gmail.com i al telèfon 639 27 88 32 (Whatsapp).

 

1

 

Programa d'actes, amb música, gegants i circ

Una novetat serà l'actuació de la Cobla Tres Quarts de Deu i el músic Marc Egea que faran música tradicional, de taverna i de pagès. La cobla també farà el seguici fins l'ermita. També hi haurà jocs populars i mercat tradicional amb productes del Montnegre amb molts productes com ara cervesa artesana, formatge, mel i pa entre altres, i el dinar de germanor. Cal destacar l'actuació dels Gegants de Pineda, Santa Susanna i de Palafolls, que faran balls i cercavila fins l'Erola. I també hi haurà l'actuació de Catàstrofer que és un pallasso i artista de circ.

 

1

 

1

 

1

 

Samarreta per lluïr a l'estiu

També s'ha fet una samarreta que es pot encarregar i aconseguir al preu de 8AQUI

Podreu triar entre una samarreta unisex en dos colors, i també de tirants per a noia. Les unitats són limitades.

 

1

 

1

 

 

Fi de festa amb The Sun Cats

El fi de festa anirà a càrrec de la banda 'The Sun Cats' que fa versions de temes clàssics i que destaca per qualitat en la seva interpretació. És un concerts que no deixa a ningú indiferent. Aquí pots escoltar com sonen

 

1


 

L'Aplec de l'Erola està organitzat per un grup de persones voluntàries de diverses entitats com ara el Cau de Pineda o el Centre Excursionista Montpalau Team.


 

Informació i reserves per la ruta guiada i els tiquets pel dinar a:

https://aplecdelerola.wixsite.com/aplecdelerola

i també al telèfon 639 27 88 32 (podeu fer Whatsapp).

 

1