Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «Tenim un projecte que recull les demandes de la gent que busca el millor per Pineda»

 

 

Ha afegit que «vol treballar per un projecte comú amb una idea que busca tenir consens». Ha destacat l'experiència en el seu mandat i haver superat les crisis com la pandèmia o com a poble acollidor d'exiliats de guerra. Ha dit que «és un moment d'oportunitats amb l'economia municipal sanejada». Ha afegit que està il·lusionat per fer el municipi del futur i ha dit que vol un poble acollidor i que generi oportunitats. Ha explicat que impulsarà polítiques per les famílies que poden tenir alguna necessitat i ha defensat la tarifació social que ja s'aplica en diversos àmbits a l'Ajuntament. També ha fet una defensa «de l'envelliment actiu i les places públiques a residència de gent gran». En aquest sentit ha dit que «ja fa temps que treballa amb la Generalitat perquè Pineda tingui més places públiques de residència i que també es pugui aconseguir una residència pública». Ha dit que «el seu estil de fer política al municipi és escoltar a tothom i fer un programa ampli i de consens».

 

Xavier Amor ha dit que milloraran la recollida de residus i volen incentivar a qui ho fa bé». Ha dit que vol crear més espais per a infants, i la compra de nous sistemes de neteja viària més moderns. També ha destacat el pla de voreres i de carrers i ha anunciat el projecte per la remodelació de la plaça de les Mèlies amb plataforma única que uneixi la plaça de Catalunya, plaça Espanya i també l'entorn de l'Espai Sara Llorens.

També ha dit que seguiran donant suport suport a les entitats i a potenciar les diferents arts i esports. També ha defensat fer festivals i d'esports i «tenir equipaments a 15 minuts a peu». 

També ha fet una defensa de les polítiques de sostenibilitat, treballar amb el CCM per pacificar la N2 amb carril bici i enllaç mar muntanya per la Riera de Pineda. Ha destacat la compra de l'aqüeducte durant l'actual mandat i ha dit que farà refugis climàtics a les places de Pineda. També ha anunciat mesures com ara una caldera de biomassa a Can Xaubet i plaques solars i un estudi de propostes per trobar solucions a la façana marítima. Ha defensat obrir-se al mar i ha explicat que té un projecte perquè el passeig Marítim sigui l'eix vertebrador.

El PSC fa un vermut amb actuació de Luís Flores diumenge a les 12 del migdia al parc del vaixell de la Platja de Poblenou.

 

1
Inici de campanya