Vés al contingut
1

El PSC inaugura el seu local electoral i Xavier Amor demana «una victòria per assumir grans reptes»

 

Escolta a Xavier Amor

 

El local està situat a l'Avinguda Hispanitat cantonada Veneçuela a Poblenou, i durant la inauguració del local es va fer un cafè amb els assistents. Durant l'acte, Xavier Amor va fer un petit parlament on va dir que «sempre ha parlat amb amb la gent per debatre els projectes i volen comprometre's amb els problemes de la ciutadania». També ha demanat «una victòria sense precedents per entomar els reptes que son molt grans». Ha afegit que «el seu equip necessita una altra majoria per tirar endavant els projectes de futur». Finalment, ha fet un agraïment a tothom per acompanyar-lo a ell i el seu equip.

Xavier Amor ha dit que «serà el punt on es centralitzarà la campanya i on es farà la feina per preparar-la».

 

1

 

També ha demanat que «la gent vagi a votar. També va explicar quins seran els actes electorals durant la campanya i va dir que arribaran a tots els barris, o bé amb actes o bé amb una caravana per copsar les inquietuds de la població.

 

A l'acte hi van ser presents regidors i regidores de l'equip de govern i també membres que l'acompanyen a la seva llista electoral. Durant tot el matí va estar conversant amb els assistents a l'acte.

 

1