Continuen a Pineda les jornades del Bacallà amb la millor gastronomia i servei
Pineda celebra la 30a edició de les Jornades del Bacallà fins el 10 d’abril. Enguany hi participen 14 establiments entre els quals trobem un ampli ventall dels millors restaurants i empreses dedicades a la gastronomia. Els restaurants i establiments pinedencs ofereixen plats amb el bacallà com a protagonista.
Es podran degustar una trentena de plats diferents. N'ha parlat en nom dels restauradors, Ramon Tarridas, del Restaurant Peix Grillat, que ha explicat que a Pineda s'està treballant i innovant des del sector. També ha destacat el treball conjunt i l'aposta per les Jornades des de fa trenta anys.
Les jornades promocionen la cuina a Pineda però també el propi municipi, des dels diferents restaurants.
Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà micuit, a la mel, a l'ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d'all, amb tempura... Sens dubte, és una molt bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la nostra vila.