Vés al contingut
1

Compte enrera per la Setmana Santa a Pineda

Foto: Ràdio Pineda

 

La Confraria de Poblenou està acabant d’enllestir aquests dies els actes de la Setmana Santa. Començaran aquest diumenge a les 12 del migdia a la parròquia de Poblenou, amb l’entrega de medalles i la presentació del cartell de la processó d’aquest any. Maria José Sánchez, presidenta de la Confraria de Poblenou ha explicat que l’entrega de medalles es fa als nous membres de l’entitat i la presentació del cartell la volen dedicar a una persona molt estimada i vinculada a l’entitat.

 

El Pregó, a càrrec de Sonia Chaichio, i l’acte del canvi d’Hermana Mayor es farà el dissabte 1 d’abril, a les 8 del vespre a l’esglèsia de Santa Maria. La Hermana Mayor Ana Perez Olivas deixa el càrrec per donar pas a la nova Hermana Mayor Rosi Montaño. I la Processó de Setmana Santa es farà el divendres Sant 7 d’abril. Aquest any començarà a les 6 de la tarda i la imatge de la Verge estrenarà un vestit nou. Maria José Sánchez, presidenta de la Confraria de Poblenou ha explicat que una de les novetats d’aquest any és que tots els Passos faran el recorregut per l’Avinguda Mediterrània i també estan treballant en la creació d’un grup de 'mal armats' per sortir a el dia de la Processó.

 

La presidenta de la Cofradia ha fet una crida a tothom que vulgui participar de qualsevol de les activitats que preparen a acostar-se, les tardes de la setmana al seu local del c/Vallès 15, o contactar amb ells per telèfon o bé a les seves xarxes socials.

 

El dijous 6 d’abril, durant la tarda, l’entitat obrirà les portes del local de la Cofradia per fer les ofrenes de flors a la Verge i per si algú vol portar espelmes.