Vés al contingut
1

1300 persones participen a la 1a. Cursa de la Dona amb molt ambient i bon temps

 

Fotos de Ràdio Pineda.

 

Més fotos aquí

 

Ha estat la novetat enguany del Dia Internacional de les Dones i ha aplegat 1300 persones que han participat a la 1a Cursa de la Dona de 5 km amb un circuit urbà. S'ha fet la sortida a Can Xaubet i ha passat també pel Passeig de Mar de Pineda, amb animació i molt bon ambient. Ha estat un projecte que han liderat diverses regidories i les participants l'han pogut fer caminant o corrent. Tota la gent que hi ha participat han destacat la iniciativa feta Pineda, i esperen que es pugui fer cada any. Durant l'acte també hi ha participat Ona Rossell, campiona d'Espanya d'atletisme que ha fet un parlament. En una entrevista a Ràdio Pineda ha dit que «està molt agraïda per fer l'activitat i és important reivindicar el paper de la dona, també a l'esport».

Ona Rossell es dedica a l'atletisme des de fa molt anys i ha dit que «el més important és que tothom es pugui sentir realitzada per fer el que més els agrada, com és el seu cas en el món de l'atletisme».

La regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo ha destacat «el bon ambient que s'ha pogut veure a Pineda i es vol repetir l'experiència». Ha dit que «aconseguir més de 1300 persones de participació és tot un èxit». Totes les persones participants han lluit una samarreta i se'ls ha ofert un esmorzar saludable i també beguda durant la cursa.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1