Vés al contingut
1

El campió de Catalunya de Raids de Muntanya explicarà a Pineda com preparar-lo per tenir èxit

 

Foto de Jordi Santacana. L'Esportiu Maresme. Pep Carreras

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Pep Carreras farà una xerrada a Pineda aquest dijous a la seu del Montpalau Team, carrer Puintaires 29 de Pineda, a les 8 del vespre. Serà una xerrada per explicar què és un raid de muntanya, com preparar-lo i quines estratègies cal seguir.

Pep Carreras és el campió de Catalunya de Raids d’Esports d’Aventura juntament amb els seus companys d'equip. És un esportista d’elit d’aquesta dura disciplina que combina estratègia, orientació a la natura i aventura.

Poden ser proves de més de 200 km de distància feta per equips i combina diferents disciplines esportives com el trekking, BTT, caiac, patins, barranc, tir amb arc, escalada, pàdel surf, etc. Els participants no poden fer servir el mòbil que queda precintat i només es pot obrir en cas d’emergència, ni tampoc el GPS.

 

En una entrevista a l'Esportiu Maresme, en Pep destaca que “l’estratègia també és bàsica. No sempre guanya l’equip més fort, sinó el que millor s’adapta i prepara la cursa”. Pep Carreras també ha fet centenars de curses de muntanya, i més de 15 Ironman entre altres.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

1


 

La xerrada de Pep Carreras és dijous a les 8 del vespre al carrer Puntaires 29 de Pineda.