Vés al contingut
1

Valoració positiva de la campanya de recollida de joguines

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista


 

Valoració positiva de la campanya de recollida de joguines de Pineda, de Càritas i Creu Roja. Les dues entitats, de forma coordinada amb Benestar Social de l'Ajuntament de Pineda, fan que les joguines arribin als infants de les famílies que ho necessiten i que, durant l'any, ja reben atenció social. Gràcies a la campanya, Càritas de Pineda aconsegueix joguines pels 84 nens i nenes que atenen al municipi i Creu Roja de l’Alt Maresme aconsegueix joguines pels 700 infants de la comarca.

 

1

Pilar Munter i Raquel Camps als estudis de Ràdio Pineda

 

Raquel Camps, presidenta de Caritas Santa Maria ha dit que amb la col·laboració de tothom s’han assolit els objectius i ha explicat que Càritas Pineda atén 84 nens i nenes al municipi. Pilar Munter, voluntària de la Creu Roja de l’Alt Maresme ha explicat que ells atenen 700 infants de la comarca, dels quals 198 són de Pineda. Pilar Munter ha dit que la campanya ha anat prou bé.

La campanya de Recollida de Joguines ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de moltes persones, entitats, escoles i comerços. Càritas i Creu Roja han fet un agraïment a tothom que ho ha fet possible.

 

4

 

3