Vés al contingut
1

Detenen el tenor Albert Deprius per abusos sexuals a una alumna a Calella

Foto: ACN (Pere Francesch)

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns el tenor Albert Deprius, acusat d'abusos a una menor alumna seva entre els anys 2010 i 2014, segons ha avançat Albert Llimós al diari Ara i han confirmat a l'ACN fonts de la investigació. 

 

Segons ha avançat l'Ara, almenys una segona víctima l'hauria denunciat també al juliol i una tercera dona havia fet l'any 2016. Llavors, però, el cas s'hauria resolt amb un acord extrajudicial. Els Mossos no confirmen per ara aquest extrem i afirmen que la investigació continua oberta després de la darrera denúncia, que és la que ha desencadenat la detenció.

 

La jove, que llavors tenia entre 14 i 18 anys, el va acabar denunciant al novembre. Al músic se li imputen delictes d'agressió sexual, assetjament i contacte amb menors a través de xarxes socials.

 

Després de la detenció, es preveu que dimarts passi a mans del jutge a Arenys de Mar, al Maresme. 

 

Comunicat de l'Ajuntament de Calella

L’Ajuntament de Calella ha emès un comunicat on informa que trenca "totes les relacions amb Albert Deprius, qui actualment col·labora com a director amb el Cor Harmonia i en diferents actes culturals com la Temporada Líria Ciutat de Calella i el Festival Canta al Mar". En el comunicat, el consistori es posa a disposició de les víctimes a través del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD). També demanen que es deixi treballar la justícia, respectant la presumpció d’innocència. A més, aprofiten l’oportunitat "per declarar que cap comportament contrari a les normes de convivència i de la llibertat individual de les persones és tolerable en una societat que ha de fer dels valors de la igualtat i de la llibertat la seva norma de conducta".