Vés al contingut
1

Quina Solidària a l'Institut Euclides a benefici del Menjador Social de Càritas

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Dissabte a les 6 de la tarda es farà a l'Institut Euclides la segona Quina Solidària, a benefici del Menjador Social de Poblenou. Compta amb el suport de tota la comunitat educativa de l'institut i és la segona edició. La primera es va fer abans de la pandèmia, i fins ara no s'havia pogut recuperar.

L'acte és obert a tothom, sigui o no de l'Institut, ja que es tracta d'aconseguir el màxim de participació. Es sortejaran quatre paneres de regals, en les que han col·laborat els comerciants i Gent de Pineda. Les paneres serà pel «bingo sencer» i hi haurà premis més petits per cada línia. Hi haurà també actuacions de Musicart 21 i Fanatix, així com de l'alumnat de l'Euclides. Ho ha explicat a Ràdio Pineda el professor de música, Josep Maria Piguillem, que ha destacat la il·lusió i el treball que estan fent els nois i noies per organitzar la Quina.

 

Serà dissabte a les 6 de la tarda i s'ha d'entrar per la porta lateral de l'institut Euclides. Josep Maria Piguillem, ha explicat també que dins de la seva assignatura i ha una optativa de ONG, amb diferents accions al llarg del curs per col·laborar amb diferents col·lectius: Menjador Social, Escola Horitzó i actuacions a hospitals i Casals d'avis i residències