Vés al contingut
1

25-N, Grup d'Atenció a la Víctima de la Comissaria de Mossos de Pineda: «Estem aquí per ajudar-vos»

La Núria i la Salut són agents de Mossos, de l'Equip d'Atenció a la Víctima de Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa Pineda Es Mou

 

Avui és el Dia Internacional contra la violència vers les dones. Una realitat que no deixa d'estar present a la nostra societat, a causa dels nombrosos casos d'agressions, i també d'assassinats. La comissaria de Mossos de Pineda, que dona servei a diversos municipis de l'Alt Maresme, compta amb el Servei d'Atenció a la Víctima. En formen part les agents Núria i Salut, que han explicat al programa Pineda es Mou de Ràdio Pineda que treballen en quatre àmbits: prevenció, assessorament, seguiment i protecció policial. Han dit que són agents properes, al servei de qualsevol persona que pugui patir una situació de violència. Han explicat que el primer que cal és parlar i assessorar, ja que «pel fet de venir a la comissaria, no vol dir que s'hagi de posar una denúncia». L'agent Núria també ha fet una crida a trucar al 112 a aquelles persones que detectin una situació de violència a la seva escala de veïns o un cas d'agressió al carrer. «No es demana el nom de qui truca, només la informació. Els agents ja s'encarreguen d'actuar»

 

La regidora d'Igualtat, Verònica Rebollo, ha dit que tots els serveis treballen en xarxa. En el cas del Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Pineda s'atèn les dones que puguin demanar ajuda, no només en casos de volència. L'advocada del SIAD, Míriam Ovejero, ha dit que les dones han de rebre assessorament adequat, i també acompanyament en tot el procés.

 

1
Salut i Núria, de Mossos; Maria Josep Hernàndez, de Ràdio Pineda; l'advocada Míriam Ovejero i la regidora Verònica Rebollo

Podeu contactar amb el Grup d'Atenció a la Víctima a la Comissaria de Mossos de Pineda o trucant al 112.

També podeu contactar amb el SIAD siad@pinedademar.org C/ Carrer Riera 31, Pineda. Tel: 93 767 15 60 ext. 6 Horari: dimecres i dijous de 10.30 a 14.30 i 15.30 a 17.30h. (sempre amb cita prèvia)

 

 

Les violències invisibles, eix del manifest que s'ha llegit aquest migdia a Pineda amb motiu del 25 N

 

La lectura del Manifest s'ha fet a les portes de l'Ajuntament de Pineda hi han participat regidores i regidors dels grups municipals. El manifest l'ha encetat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i fa incidència en totes aquelles violències que no són tan visibles, però que també existeixen i s'han de prevenir i afrontar.

 

1

 

1