Vés al contingut
1

Supermercats i establiments de Pineda participen a la campanya del Gran Recapte

 

Aquest divendres i dissabte es fa la 14ena edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments. En el cas de Pineda hi participen supermercats i en algun cas, el petit comerç. Aquest any es recull oli, llet i llaunes de conserva de peix i verdura. I és que moltes famílies necessiten suport a causa de la crisi que ha deixat la pandèmia i que ha generat una nova pobresa. Ho ha dit a Ràdio Pineda Francesc Cusí, responsable al Maresme de la campanya. Ha explicat que al Maresme atenen 13.000 persones i a Pineda gairebé 900 persones necessiten menjar.

 

Els supermercats i comerços participants estan identificats. Els aliments que es recullin a Pineda es queden al municipi. Pel que fa a les aportacions econòmiques, recordem que serviran per comprar més aliments i es poden fer a les caixes dels supermercats fins el dia 6 de desembre. També es poden fer ingressos per Bizum al 33596 i a través del web www.granrecapte.com

El Banc dels Aliments atén 895 persones, en coordinació amb Benestar Social i a través de Càritas i Creu Roja de l’Alt Maresme. També prop d’una vuitantena de persones reben ajuda alimentaria a través del Menjador Social de Poblenou.