Vés al contingut
1

Baixa l'atur a Pineda i segueix la tendència general a Catalunya

 

Ara hi ha 1750 aturats a Pineda. L'atur registrat ha caigut en 23 dels 30 municipis de la comarca en relació al setembre, en 3 s'ha mantingut i en 4 ha repuntat. Interanualment, ha disminuït en 23 municipis i ha augmentat en els altres 7.

La taxa d'atur registral per municipis oscil·la entre el 4,69% d'Alella i el 13,45% de Pineda de Mar, un diferencial de 8,76 punts percentuals.

El Maresme ha seguit la tendència provincial i catalana i ha tancat el mes d’octubre amb un significatiu descens del nombre de persones inscrites a les oficines d’ocupació com a aturades. En concret, la reducció respecte al mes anterior és de 1,89%, un percentatge que s’eleva fins al 8,97% en la comparativa interanual.

Amb les dades actualitzades, la taxa d’atur comarcal se situa en el 9,96%, escurçant distàncies amb la de la província de Barcelona (9,42%) i la catalana (9,22%).

En l’àmbit municipal, el nombre de persones desocupades només s’ha incrementat en 4 municipis: Alella, Arenys de Munt, Cabrera de Mar i Cabrils. En 3 poblacions no hi ha hagut cap variació en les dades respecte al mes anterior ( Caldes d’Estrac, El Masnou i Santa Susanna) i en els 23 municipis restants ha baixat l’atur.