Vés al contingut
1

El Gran Recapte busca persones voluntàries per la campanya de recollida d'aliments

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

El Gran Recapte recupera enguany la recollida d’aliments el darrer cap de setmana de novembre. Per això, el Banc dels Aliments busca voluntaris per aquesta gran campanya de solidaritat. Al Maresme es calcula que calen uns 1.800 voluntaris en un centenar de supermercats i botigues, els propers divendres 25 i dissabte 26 de novembre. A Pineda les inscripcions van a bon ritme. Cesáreo Villagrà responsable al Maresme del Gran Recapte ha dit que el voluntariat és clau per dur a terme la campanya.

 

Cesáreo Villagrà ha destacat la importància del Gran Recapte. Ha explicat que a Pineda, a dia d’avui, el Banc dels Aliments atèn aquest any, a través de Càritas i Creu Roja de l’Alt Maresme a 895 persones i prop d’una vuitantena de persones reben ajuda alimentaria a través del Menjador Social de Poblenou.

 

A més a més de la recollida física d’aliments, també es pot participar en el Gran Recapte amb donacions econòmiques que es poden fer tant a les caixes dels supermercats com a la web www.granrecapte.com

Les persones interessades a fer de voluntàries es poden inscriure al web gran recapte.com. Al fer la inscripció es pot triar tant el punt de recollida com el torn més adient. 


 

Més informació al telèfon 699 724 032 o bé al mail cesareo.villagra@bancdelsaliments.org)

També al telèfon 676 991 886 o kcusi@periodistes.org


 


 

 

1


 

Més informació al telèfon 699 724 032 o bé al mail cesareo.villagra@bancdelsaliments.org)

També al telèfon 676 991 886 o kcusi@periodistes.org