Vés al contingut
1

Comença la instal·lació de càmeres de videovigilància a les urbanitzacions de Pineda

Pinemar. Foto: Ràdio Pineda

 

Ha començat la instal·lació de les 32 càmeres previstes per a la tercera fase del projecte de càmeres de videovigilància, al qual s’hi ha destinat una xifra superior als 250.000 euros. Amb aquesta tercera instal·lació es pretén reforçar aquells punts del Centre i de Poblenou que quedaven per cobrir i, especialment, dotar de vigilància a les urbanitzacions. Així, l’accés a Pinemar, Can Cornet, Les Creus, Can More i Can Feliu de Merola disposaran també d’aquests nous elements de seguretat.


 

A meitats del 2021, l’Ajuntament de Pineda de Mar va presentar el projecte d’instal·lació de càmeres de videovigilància ordenat en tres fases. Al llarg del darrer trimestre d’enguany es portarà a terme la tercera fase, la més àmplia, amb un total de 32 càmeres noves. D’aquesta manera quedarà completat el projecte d’instal·lació de càmeres de videovigilància, que durant la primera fase en va instal·lar 8, durant la segona en van ser 10, i amb la tercera aconsegueix completar les 50 càmeres totals.


 

Instal·lacions de les dues fases anteriors

Durant la primera i segona fase es van situar càmeres a punts centrals del municipi. Així, Plaça Espanya, Plaça de les Mèlies o Plaça de la Biblioteca van comptar amb la videovigilància des del primer moment. També els accessos per la carretera N-II en els dos sentits d’entrada a Pineda de Mar, on s’hi van col·locar lectors de matrícula.

 

1
Mapa cedit per l'Ajuntament de Pineda