Vés al contingut
1

Pineda incrementarà els punts de reciclatge i el servei de recollida selectiva

L'Ajuntament de Pineda ha aprovat un Pla de Treball per ampliar el reciclatge. És un pla proposat pel Consell Comarcal del Maresme per ampliar el servei i les illes de reciclatge a Pineda, que passaran de passar de 80 a 120.

L'Ajuntament haurà d'incrementar el pressupost en uns 15.000€ per augmentar la recollida selectiva a Pineda.

El regidor de Medi Ambient Santiago Macip ha explicat que «l'objectiu és augmentar el reciclatge a Pineda i anar més enllà de la freqüència que augmenta a l'estiu, per incrementar-la tot l'any.

 

La regidora portaveu d'ERC-JxP, Mònica Palacín, ha demanat a l'equip de govern «potenciar la recollida selectiva i primar les persones que ho fan bé, i perseguir qui sigui incívic». Ha demanat «posar-ho fàcil a les famílies que reciclen bé».

 

El regidor de Pineda en Comú Marcos Ortega, ha dit que «cal perseguir les persones que ho fan malament» i en canvi, «premiar les persones que fan bé el reciclatge a Pineda».

 

La regidora Noemí Llorens d'EM-JxCat ha dit que «cal millorar les imatges de deixalles acumulades en alguns contenidors de Pineda». Ha afegit que «cal més planificació i menys tolerància amb les persones que ho fan malament».

 

El punt va ser tractat al darrer ple municipal de l'Ajuntament de Pineda.

 

AQUI pots veure el ple municipal