Vés al contingut
1

Concert ‘Entre dos’ amb els cantants Maria Muñoz i Damián Porcel a l’Auditori

 

Escolta AQUÍ l'espai 'Sortim' amb l'entrevista a Maria Muñoz


 

El concert és aquest diumenge a les 7 de la tarda i la posada en escena serà la d’un plató de televisió a on es parlarà i es cantarà. Maria Muñoz ha explicat que els dos cantants tenien moltes ganes de compartir escenari a l’Auditori amb un concert en format programa musical de televisió portat a l’escenari.

 

Maria Muñoz ha parlat del concert. Ha dit que interpretarà cançons del seu últim disc, que va fer a l’Argentina, i Damián Porcel cantarà temes del disc que va composar durant el confinament. També faran un recorregut per la música de tota la vida i més sorpreses.

 

El concert ‘Entre dos’ amb Maria Muñoz i Damián Porcel és aquest diumenge a les 7 de la tarda a l’Auditori. Com sempre, l’acompanyaran els seus músics habituals i, com a artistes convidats, també hi seran Adrian Ghirardo i Toni Carlo que farà un tribut a Serrat. El preu de l’entrada és de 15 euros que podeu comprar trucant al telèfon 609 073 298, també al web www.entrapolis.com o el mateix diumenge a l’Auditori una estona abans que comenci el concert.

 

 

1