Vés al contingut
1

El Centre Innova impulsa el programa Reempresa

Reempresa és la compra dels actius i fons de comerç d’una empresa per part de persones que desitgen fer-la créixer sense passar per l’esforç de crear-la. Reempresa suposa un punt de trobada entre l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses, que en molts casos, per jubilació o trasllat de l'empresari, tancarien. El projecte permet salvar el patrimoni de les empreses i evitar la desaparició d’un gran nombre d’empreses que han costat molt de crear.

 

En aquest moments a Pineda i rodalies hi ha a la venda una ferreteria, una cafeteria-restaurant, una ludoteca, una tapisseria, una empresa de vernissats i lacats, un espai d'acompanyament a la criança, un pub anglès, un centre d'estètica i una perruqueria. Es poden consultar les empreses en venda al web reempresa.org

 

L'Ajuntament de Pineda forma part de la xarxa de punts Reempresa distribuïts per tot Catalunya. Oferexen informació i assessorament en tot el procés de la Reempresa. Més informació al Centre Innova, Torres Quevedo, 16, 93 767 15 60.

Les tasques que es porten a terme des del centre Reempresa són:

- seleccionar projectes empresarials i empreses

- captar reemprenedors potencials

- garantir la veracitat de la informació de les empreses i de les intencions dels reemprenedors

- posar en contacte reemprenedors i empreses o empresaris que les volen cedir

- recolzar als implicats assessorant-los en la seva presa de decisions