Vés al contingut
1

Xavier Amor fa balanç dels efectes de l'aiguat a Pineda

Durant el cap de setmana i també aquest matí s'han allargat les tasques de neteja i reparació de desperfectes provocats pels aiguats de divendres. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha fet balanç dels efectes de la forta tempesta de divendres al vespre. Recordem que l'intens aiguat va provocar inundacions a carrers i edificis, i es van omplir d'aigua alguns locals comercials. També va caure algun arbre.

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor

Xavier Amor ha volgut agrair les diverses actuacions d'urgència que van fer Bombers, Policia Local de Pineda, Protecció Civil i Mossos, i també la tasca de la Brigada Municipal i de Neteja, que s'ha allargat tot el cap de setmana. Xavier Amor ha remarcat que cal continuar actuant a l'espai públic per evitar inundacions de carrers, tot i que ha dit que mai es poden evitar al cent per cent si la precipitació és tant intensa en tant poca estona, i en un poble tant pla. Tot i axi ha dit que pensen continuar treballant i tenen un projecte per millorar més punts inundables.

 

1

1


 

Tovalloletes higièniques que embussen canonades

Després de fer balanç amb el serveis de neteja, també ha fet una crida a que no es llencin pel vàter tovalloletes higièniques, ja que s'embussen les canonades de desaigüe dels edificis i això afecta als baixos. Molts espais es van inundar per la pluja que entrava des del carrer, però alguns locals comercials es van inundar per taps a les canonades que van provocar que l'aigua entrés pel vàter del local. Ha explicat que la Depuradora de l'Alt Maresme ha de fer una despesa extra per eliminar tovalloletes, que no es desfan al'aigua. S'han de llençar a les escombreries.

 

1
Tovalloletes higièniques que fan taps

 

1
Dissabte al matí va caure una palmera al Passeig Marítim