Vés al contingut
1

Vols ajudar als 'Maduixots’ i participar del Concurs de Castells de Tarragona?

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima s’ha classificat, per primera vegada en la seva història, per a la sessió del dissabte 1 d’octubre del Concurs de Castells de Tarragona, que es farà a la Tarraco Arena Plaça. Per aquest motiu fan una crida a tothom, a totes les entitats i associacions de l’Alt Maresme i la Selva Marítima perquè els ajudin a fer pinya a Tarragona el proper dissabte 1 d’octubre.

 

La cap de colla dels Maduixots Andrea Almenta ha dit que estan molt contents amb la classificació i ha demanat la col·laboració de tots els que vulguin ajudar-los a fer pinya el dia del concurs. També ha explicat que la colla ofereix transport gratuït fins a Tarragona, pícnic per a tota la jornada i una samarreta “maduixota”.

 

Les persones interessades us podeu apuntar per WhatsApp al telèfon 636834126 o bé presencialment durant qualsevol dels assajos que fan ‘Els Maduixots’ al seu local de Pineda situat al carrer Montseny, 84, els dimarts a les 20h i els divendres a les 20:30h. Recordem que la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima farà el divendres 30 de setembre un assaig especial al seu local, a les 20:30h, on conviden a tothom a participar-hi. Oferiran beguda i botifarra gratuïts per a tots els assistents.

 

 

 

1

 

 

 

 

Concurs de Castells de Tarragona

 

El Concurs de Castells està dividit en 3 sessions (una a Torredembarra i dues a Tarragona), segons la puntuació dels castells realitzats per a cada colla entre el 2019 i el 2022. En la darrera edició celebrada, la del 2018, els Maduixots van participar en la sessió de Torredembarra, quedant en una meritòria tercera posició, després de descarregar el 5d7 i el 7d7 i de carregar el 2d7.