Vés al contingut
1

Pineda acull la jornada d'inici del curs polític del PSC Maresme

El PSC del Maresme va celebrar dissabte les jornades d'inici del curs polític a Pineda. La inauguració va nar a càrrec de Núria Marín, vicepresidenta del PSC, alcaldessa de l'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona. Núria Marín va explicar a Ràdio Pineda que estan enfocats a treballar projectes compartits amb la ciutadania de cara a les eleccions municipals. Núria Marín va afegir que el PSC vol treballar des dels municipis i «sent govern alternatiu a Catalunya», amb prioritat a la Sanitat i l'Educació.

 

1

En l'acte van fer diversos tallers i taules rodones, dedicades entre d'altres, als Drets Socials, als Joves i l'Educació.

 

1

 

També una taula rodona dedicada al Turisme i la Promoció econòmica, moderada per Xavier Amor, amb veus expertes de l'administració pública, la universitat i també del sector empresarial, a la qual va assistir també Alicia Romero, portaveu del PSC al Parlament. Escoltem Toni Caballero, d'Aquahotel Grup i Elena Navarro, regidora de turisme de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Xavier Amor va fer balanç de la jornada amb participació de tota la comarca i debat a l'entorn de temes importants a nivell social i per l'economia. La jornada d'inici del curs polític del PSC del Maresme es va fer al Centre Cívic Poblenou.

 

1

1