Vés al contingut
1

El pregoner Gerard Borrell emociona i diverteix en el seu pregó-espectacle

Foto: Ràdio Pineda

 


 

El pinedenc Gerard Borrell ha fet aquest divendres a la nit, des de la plaça de Catalunya, el pregó de la Festa Major de Pineda. Un pregó divertit, en format espectacle de màgia que ha agradat al públic. La plaça, plena de gom a gom, es va entregar al pregoner, que emocionat, va tenir paraules per tots els pinedencs i pinedenques.

Va agraïr a l'Ajuntament que confiessin amb ell per fer el pregó d'aquest any i va destacar la iniciativa del consistori d'apostar per artistes locals per fer els pregons de Festa Major. També va fer un agraïment al Centre Cultural, entitat a on hi està vinculat des de fa molts anys i a on s'ha format com a actor.

Gerard Borrell també va desitjar una bona Festa Major plena de diversió, de civisme, seguretat i plena d'amistat. Gerard Borrell, molt emocionat, també demanava una Festa Major «on les úniques punxades que sentin les dones sigui al cor perquè estan enamorades».

Gerard Borrell va oferir un pregó-espectacle de màgia amb el número que més èxit ha tingut en els últims 7 anys que ha actuat a Barcelona. El públic va poder participar de forma molt activa a l'espectacle que acabava amb tothom ballant, tant a l'escenari com a la plaça.

 

 

1

 

2