Vés al contingut
1

Torna la Transpinedenca del Cau de Pineda, la gimcana més esbojarrada del Maresme

 

Fotos. Cau de Pineda

 

El Cau de Pineda torna a fer per la Festa Major, la Transpinedenca que arriba a la seva 25ena edició. Aquest any està ambientada en el món dels científics i tothom ha de dur petita motxilla i outfit de laboratori. Segons els seus organitzadors, «sou subjectes experimentats, animals de laboratori».

Com sempre, la gimcana té cap a 10 proves i és per a equips de sis persones més grans de 16 anys. El preu per persona és de 5€ i hi ha premis per a tots els participants. Segons els seus organitzadors, «és una gimcana fora del normal i on la gent s'ho passa molt bé, amb diverses proves on l'objectiu és fer colla i passar-ho bé». També han demanar fer inscripció prèvia per preparar bé la gimcana i els equips participants.

 

1

 

1

 

1
 

Les inscripcions es poden fer a montpalau@escoltesiguies.cat amb els noms dels participants majors de 16 anys i aspectes com al.lèrgies, observacions, etc. El preu per persona és de 5€. i les inscripcions es fan el mateix diumenge a les 4 de la tarda a la Plaça de les Mèlies. La gimcana es fa diumenge 28 d'agost a les 5 de la tarda.


Hi col.labora l'Ajuntament de Pineda i establiments comercials. Està organitzada pel Cau de Pineda.