Vés al contingut
1

Festaxic: la Festa Major pels més petits

 

Pensant en les famílies, també es recuperen els actes de Festa Major pensats pel públic infantil i que s’apleguen dins la Festaxic de Pineda: globatada i xupinadeta, però també hi haurà la xeringada, la festa de l’escuma, espais esportius, espais per a nadons i jocs tradicionals, gegants, tallers de pintura, de bombolles, etc.

Destaquem ‘La correguda popular’ a càrrec de Montpalau Team a la Plaça de les Mèlies/plaça Espanya. També es fa pintura infantil a la plaça de les Mèlies. Aquest matí també es fa el ‘Light Painting: vine a pintar la llum’ durant tot el dia a la sala Tívoli del centre cultural. Durant el matí també es fa la batucada de Petits Musicale amb la participació de la colla de diables Can Sant Joan. La batucada comença al c/Bertomeu i acaba a la plaça de Catalunya on es fa la Globatada i Xupinadeta de Festa Major. A continuació es fa la Festa de l’escuma i animació a càrrec de Cavall de Cartró.


 

I dins dels actes de la Festaxic dissabte a la tarda podeu veure ‘Jardí dels Petits’ amb El Burro dels Jocs.


 

I dissabte a la tarda es fa la Trobada i Cercavila de Gegants amb inici a 2/4 de 8 del vespre a la Plaça de Sant Pere Pescador, plaça del Mar, c/ Dr Bertomeu i plaça Mèlies, amb la participació de 10 colles geganteres catalanes.


 


 

De diumenge cal destacar la Xeringada del Cau de Pineda amb l’animació del grup Set de So. En acabar es fa el Vermut Solidari pel Sàhara. A la plaça de les Mèlies durant tot el dia també es fa pintura infantil.

A partir de les 11 trobareu a Can Xaubet tobogans i un parc aquàtic per a tota la família fins a les 14h i a la tarda de 16h a 19h.

A la tarda trobareu Bombolles de Sabó i Màscares a les 18h al pati de Can Comas i la festa infantil ‘El Enzierro’. També a la tarda, dins dels actes de la Festaxic, actuació de Xics’nRoll Band a les 19:30h a la Plaça Espanya.

 

De dilluns al matí destaquem l'activitat de Pintura Infantil a la Plaça de les Mèlies. A la tarda, a partir de les 17h, els infants poden gaudir del Parc Infantil amb jocs i inflables amb El Burro dels Jocs.