Vés al contingut
1

Ràdio Pineda sorteja la ‘Megapanera de la Festa Major’ valorada en 700 euros

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Ràdio Pineda sorteja entre totes les persones que truqueu a la ràdio 93 767 19 19 (de 9h a 13h) o ens feu un missatge de veu al nostre Whatsapp 686 05 46 04 la ‘Megapanera de la Festa Major’.

El sorteig es fa gràcies a la col·laboració de les botigues associades a Gent de Pineda i està valorada en 700 euros.

Per participar al sorteig heu de trucar a Ràdio Pineda i felicitar la Festa Major a qui vosaltres vulgueu. També podeu participar fent un missatge de veu al Whatsapp de la ràdio al 686 05 46 04 deixant la vostra felicitació de Festa Major. El sorteig es farà el proper dimecres 24 d’agost després de l’informatiu de les 12h a través de l’aplicació ‘Generarnumerosaleatorios.com’


 

 

La megapanera de la Festa Major de Pineda

Inclou una espatlla ibèrica, 2 vals de descompte per comprar a les botigues de Gent de Pineda, un combo de teclat i ratolí inalambric Logitec, un massatge corporal i drenatge limfpàtic, una pilota de futbol, 2 llibres, un àpet per a dues persones a un restaurant pinedenc, una banda de fruïta XL, una Sisha, 2 pizzes i una ampolla de vi negre ecològic, dues ampolles de cava ecològic i dues d’oli, un joc de taula Hasbro Looping Louie, dues llibres, una carpeta dura, un set de productes Jovi i llibres i també una caixa de gamba llagostinera.

 

 

1

 

 

 

Botigues associades de Gent de Pineda que han col·laborat a la ‘Megapanera de la Festa Major’

 

Poletes

Prana

Informàticda Varela

Isabel Imatge Personal Integral

Esports Nou Estil

Lliberia l’Arbre Verd

KWAPU Men’s Store

Restaurant Can Formiga

Soniaaurea Cakes

Estanc Jordi Bordas

Pizzeria Que Bona!

Herbes

Lliberia l’Estel

Peixeteria Molano

Los Extremeños