Vés al contingut
1

Comencen les Barraques de la Festa Major de Pineda

Foto: Ràdio Pineda

 

Els concerts comencen aquest dijous i s’allargaran fins dissabte a partir de les 23h a la Plajta dels Pins. El Consell de Joves de Pineda torna a organitzar les Barrakes després de dos anys que no s’han pogut fer a causa de les restriccions de la pandèmia. La presidenta del Consell de Joves Natàlia Salazar ha explicat que s’han organitzat tres dies de concerts amb tot tipus de música: des de rumba catalana, el Tribut a Extremoduro, versions, trap, la Summer Moguda, entre altres.

Els concerts comencen aquest dijous amb ‘Mili Calabuch’, ‘Strombers’ i el Tribut a Extremoduro a càrrec dels ‘Mecagüentó’. Divendres serà el torn de ‘Young Rovelló’, ‘Wasa Corporation’ i ‘Lo Puto Cat’ i dissabte, útlim dia de Barrakes, es fa la ‘Summer Moguda’ amb els Dj Juan Carlos & LJ Charlie. La presidenta del Consell de Joves ha explicat que hi haurà instal·lades les carpes del ‘Punt Lila’ i de Creu Roja i ha demanat a tothom que es gaudeixi dels concerts amb una actitud responsable i cívica.

 

Els concerts es fan des de dijous i fins dissabte a partir de les 23h a la platja dels Pins. Organitza el Consell de Joves amb el suport de l’Ajuntament de Pineda.

 

 

Recordem que els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult per accedir a les Barraques. A més, caldrà que disposin d'una autorització signada per part del seu tutor o tutora legal. Aquesta autorització es pot descarregar de la web municipal o bé a través de les xarxes socials del Consell de la Joventut de Pineda de Mar, entitat organitzadora de les Barraques. També es podrà recollir l’autorització a l’entrada d’accés a les Barraques els dies dels concerts.