Vés al contingut
1

Les guinguetes de Pineda Anchor Point Beach i el Tiaré Beach al 'Joc de cartes estiu' de TV3

 

Aquest dimecres, a les 22.30, TV3 emetrà el tercer capítol de “Joc de cartes estiu”, el concurs gastronòmic líder d’audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia. Hi ha uns locals que són els grans protagonistes de l’estiu i que tenen molt a dir a nivell gastronòmic: les guingetes. Marc Ribas es trasllada aquesta setmana a les platges del Maresme per desmentir que les guinguetes 'són només un lloc de passada'.


 

Començarà la ruta a l’Anchor Point Beach Bar de Pineda, on Alejandro Moreno i Juanjo Marcos asseguren que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo. Després, es quedarà a Pineda per visitar el Tiaré Beach Bar, un local on es pot apreciar la passió per la platja del seu propietari, Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina de Víctor Serrano. L’última parada serà a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on Carlos Marín i Rosó Vivo tenen molt clar que només els falten quatre parets per ser com un restaurant. 


 

Quin restaurador demostrarà que té una guingueta que ompliria d’orgull Georgie Dann? Qui aconseguirà els 3.000 € de premi?