Vés al contingut
1

Festa multitudinària del PSC a Pineda, amb Alícia Romero i Eva Granados

Alícia Romero, Xavier Amor i Eva Granados a la Revetlla del PSC de dissabte a Pineda. Fotos: Ràdio Pineda i PSC

 

La revetlla organitzada per l'Agrupació Local del PSC va ser multitudinària i va omplir la plaça de la Biblioteca dissabte a la nit. El sopar i després la festa van ser tot un èxit. Van servir 1700 sopars (els tiquets estaven a la venda feia dies, però també es van vendre a la plaça), i va predominar l'ambient de festa i revetlla per damunt dels missatges polítics.

 

Així ho va expressar Xavier Amor, en nom del PSC, que va destacar també que «després de dos anys de pandèmia, estaven molt contents de recuperar la revetlla que organitzen cada estiu». Va remarcar que prioritzaven «trobada i la festa», va agrair el suport de tot el voluntariat que hi col·laborava i va agrair també la presència d'Eva Granados, portaveu socialista al Senat, i Alicia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya.

 

Escolta AQUÍ les entrevistes

 


1

1

 

En declaracions a Ràdio Pineda, Alicia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, va explicar que ara estan enfocats cap a les eleccions municipals i en donar suport als seus alcaldes. Alhora, a seguir treballant des del Parlament. Va explicar que fa pocs dies va rebre l'Associació de Jubilats de Pineda, que reivindiquen la creació d'una residència pública per a persones grans perquè hi hagi més places públiques Els va rebre la consellera i també va assistir l'alcalde, Xavier Amor.


 

També en declaracions a Ràdio Pineda, Eva Granados, portaveu socialista al Senat, va voler felicitar a Xavier Amor i als socialistes de Pineda per l'organització de l'acte, en un moment «de sortida d'una situació de pandèmia com és el COVID». Va parlar de «l'escut social que ha fet el govern de Pedro Sánchez i les reformes que ha fet». També va dir que «són molt conscients que la inflació és el gran problema que està patint el país, i va defensar que han mobilitzat «30.000 M€ per afrontar-ho i protegir les persones que més malament s'ho estan passat a causa d'això».

 

1

 

En l'acte va haver diverses actuacions, destacant el grup de sevillanes de la Mati i el cantant Damian, i també ball i festa de l'escuma.

 

1

1

1