Vés al contingut
1

Interior prorroga fins divendres les restriccions per risc d'incendis

Foto: ADF Alt Maresme

 

 Així ho ha anunciat el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que ha advertit que la situació a Catalunya, continua sent de " màxima alerta". En conseller ha assenyalat que la situació és "extrema" i que el més "prudent" és mantenir les restriccions davant l'acumulació de calor i la sequera,

Per tant, continuen les restriccions malgrat la "treva" per un descens de les temperatures previst per a demà i dimecres, encara que els termòmetres podrien repuntar encara amb més força a partir de dijous.

 

Desmantellada festa il·legal al Maresme

En relació amb la situació d'art risc d'incendi, els Mossos i les policies locals de Premià de Dalt i de Teià, han desmantellat una festa a la muntanya amb 25 persones al Parc de la Serralada Litoral, afectat per les restriccions decretades als espais naturals en plena onada de calor. La festa que tenia lloc al turó d'en Baldiri s'ha desmantellat amb l'ajuda dels Agents Rurals i de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF). Segons l'Ajuntament de Premià s'hi han trobat un generador de benzina, deu vehicles i una foguera malgrat el risc extrem d'incendi..