Vés al contingut
1

Campanya per perseguir les persones que fan abocaments de mobles fora de l'horari establert i al mig del carrer

 

 

La Policia Local fa una campanya de paisà per perseguir les persones que fan abocaments de mobles fora de l'horari establert i al mig del carrer.  L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «l'objectiu no és multar però hi ha situacions que fan vergonya a Pineda». Ha dit que «hi ha punts molt sensibles on és habitual veure mobles llençats al carrer de forma reiterada». L'alcalde ha explicat que «tothom ha de ser conscient dels problemes que pot crear ser incívic».

Ha dit que «ampliaran contenidors a Pineda» i ha insistit en que Pineda disposa d'una deixalleria que fa molt bon servei i a que més «pot servir per rebaixar la taxa d'escombraries». Fins i tot ha dit que «cada setmana es recullen cinc tones de mobles i això té un cost molt important per l'Ajuntament».

Ha insistit en demanar a tothom a «fer bé les coses per tenir un poble més net i endreçat i no deixar bosses d'escombraries fora del contenidor com passa en algunes ocasions».

Tothom es pot posar en contacte amb la brigada que us informarà dels dies de recollida. A Pineda i Poblenou es recullen els matins de dilluns, dimecres i divendres. A les urbanitzacions recullen els dimarts i els dijous. Cal deixar-los sense ocupar via pública ni voreres. Es poden deixar com a màxim 100 kg de petits mobles, electrodomèstics i altres.

S'han de baixar el vespre abans (a partir de les 20 h) del dia de recollida, segons la zona del municipi. A banda, totes les persones a títol particular poden utilitzar la deixalleria municipal de forma totalment gratuïta. Properament es farà una nova campanya informativa.