Vés al contingut
1

L’Hereu de Catalunya, el pinedenc Joan Grebol, emocionat per l’homenatge que li ha fet l’Ajuntament

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

L’Hereu de Catalunya, el pinedenc Joan Grebol, s’ha mostrat emocionat, content i agraït per l’homenatge rebut aquest diumenge, a la sala de plens de l’Ajuntament de Pineda, dins dels actes de la Festa Major Petita. Ha estat un acte senzill però molt emotiu on s’ha fet un reconeixament i un agraïment a la seva tasca com a Hereu de Catalunya i com a pinedenc, per tot el que fa per les tradicions i la cultura, i sobretot, per portar el nom de Pineda arreu del territori. Joan Grebol s’ha mostrat content i emocionat per l’acte i sobretot, per les paraules de la Regidora de cultura Sandra Pérez que ha tingut un record per la seva família i per ell, molt arrelats a Pineda.

 

 

1

 

Pel que fa al futur del món del Pubillatge Joan Grebol ha dit que «sempre hi haurà jovent per tirar endavant el món del pubillatge» tot i que considera que ha d’anar evolucionant, i ha animat als joves a viure el pubillatge des de dins.

 

2

 

El pinedenc Joan Grebol mantidrà el títol d’Hereu de Catalunya fins a l’ocubre. El seu objectiu és donar a conèixer Pineda arreu del terriotori.


 

Ha dit que els joves tenen molta empenta per tirar endavant activitats, ganes d’aprendre i de seguir creixent amb la cultura catalana. Recordem que Joan Grebol, actual Hereu de Catalunya va ser proposat Hereu pel Centre Cultural el 2019 convertint-se finalment en Hereu de Pineda el 2019. També va aconseguir el títol de Fadrí Comarcal el 2021.

 

4
 

4