Vés al contingut
1

Intercups MX de Mèxic allotja a Pineda el seu equip en l'estada a Catalunya

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L'equip de futbol Intercups MX de Mèxic s'ha allotjat a Pineda des del 2 de juny fins aquest cap de setmana per participar en diferents partits i tornejos a Catalunya. Es tracta de nens de 9 a 12 anys, la majoria de molt alt nivell esportiu, que participen en una gira per enfrontar-se a equips com són el Barça, el Madrid, el Girona o l'Espanyol. Fins ara s'han allotjat a d'altres poblacions, però aquesta vegada ho han fet a l'Hotel 30º Pineda Spash. Els ha acompanyat un equip de televisió de Mèxic que els fa el seguiment. Emilio Herrera, manager de l'Intercups Mèxic ha explicat que s'han trobat molt be a Pineda. Herrera ens ha explicat com afronten els partits contra equips d'alt nivell com el Barça o el Real Madrid.

 

Han arribat a Pineda a través de MSM Sports, especialistes en gires esportives i management de jugadors. El seu gerent, Marc Salicrú, ha explicat a Ràdio Pineda que a l'equip tenen per objectiu treballar de la forma més professional amb nens que s'estan formant i tenen molt alt nivell futbolístic. També ha explicat a Ràdio Pineda que s'han sentit molt agust en el poble. Salicrú ha explicat les dificultats que troben alhora de formar equip i com conjugar-les diferents posicions dintre del camp. L'equip va acompanyat sempre de servei mèdic, entrenadors, formadors i alguns pares.

1
Emílio Herrera, mànager de l'equip

 

1
Entrevista a Marc Salicrú

 

Intercups MX té diferents acadèmies a Mèxic i a Estats Units. Tenen previst tornar a Pineda l'any vinent, per Setmana Santa i al Juny, amb equips de nens més grans, juvenils i un equip femení.  La gira l'acaben aquest cap de setmana al Memorial Barceló de Tordera. Barça, Espanyol, Girona, Osasuna, Vila-real, València i Llevant són alguns dels equips participants en aquest torneig tan emblemàtic que torna després de dos anys d'aturada per la pandèmia.

1