Vés al contingut
1

Les capses d’aprenentatge a l’escola Antoni Doltra: ‘Ens divertim mentre aprenem’

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa 'Anem a l'escola'

 

 

La motivació és el motor de l’educació i les capses d’aprenentatge es basen en això, en motivar als alumnes amb una metodologia activa, perquè són ells mateixos els qui s’organitzen, planifiquen, regulen i avaluen la seva activitat amb l’acompanyament del tutor o tutora. L’escola Antoni Doltra aplica aquest mètode a Cicle Superior per treballar Medi Social i Natural amb l’objectiu que els alumnes adquireixin autonomia i seguretat. Maria Serrat, tutora de 5è A ha explicat que és important que els alumnes tinguin aquest espai per pensar i fer-se preguntes.

 

1

Maria Serrat tutora de 5è A amb les capses d'aprenentatge

 

 

Els alumnes ja han treballat els projectes de l’aigua, un viatge per l’Univers i la cèl·lula amb les capses d’aprenentatge. Ho fan per grups i seguint les indicacions d’un dossier que els hi planteja activitats, experiments, un informe final i un exàmen. Una representació dels alumnes de 5è A de l’escola Antoni Doltra ens han explicat que els experiments és la part més divertida del projecte. Són la Maria, la Valentina, l’Ainara, l’Oriol, el Joan i la Brenda.

 

 

1

Valentina

 

 

2

Oriol

 

3

Maria

 

4

Brenda

 

5

Ainara

 

7

Joan

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte ‘Les capses d’aprenentatge’ de l’escola Antoni Doltra al servei de Ràdio a la carta al web www.radiopineda.catPresentat per Olga Diéguez.

 

 

 

8

 

 

7