Vés al contingut
1

El PSC registra una iniciativa al Congrés per protegir el tram ferroviari de la R1

 

Demanen dur a terme una anàlisi de la línia R1 al seu pas pel Maresme i impulsar «els treballs necessaris per a la millora de la protecció de la infraestructura ferroviària a la línia Barcelona-Mataró-Maçanet» davant de l'afectació del temporals. De Pineda hi ha participat el regidor Jordi Masnou.


Tal i com ha explicat la diputada al Congrés Lídia Guinart, “la costa del Maresme i el Barcelonès Nord, està patint els efectes del canvi climàtic i les platges estan en regressió”, i per això “és imprescindible estudiar actuacions a curt i llarg termini, però també actuacions d’urgència encaminades a protegir les vies, els trens i als usuaris i usuàries”.

El passat dimecres els regidors i regidores del PSC al Maresme es van reunir al Parlament de Catalunya amb la Viceprimera Secretaria Àrea Acció Política PSC i Portaveu GP Socialistes-Units Per Avançar, Alícia Romero, el Secretari de Territori, Infraestructures Govern Alternatiu, Jordi Terrades, i la diputada del GP Socialistes-Units Per Avançar, Elena Díaz. Van traslladar les seves preocupacions respecte a la infraestructura ferroviària a la línia Barcelona- Mataró-Maçanet, la qual pateix de manera contínua els efectes adversos dels temporals marítims. Com també s’havia parlat de la reconfiguració viària del corredor C-32 i la pacificació de la N-II.

 

1

 

1
 

1