Vés al contingut
1

Aquest dissabte es celebra la Convenció Municipal del PSC Maresme al TecnoCampus

 


 

Hi participaran diputats i diputades, alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, i tècnics en la matèria objecte de debat. L'alcalde de Pineda Xavier Amor participarà a la taula 'Camí cap a les municipals 23' juntament amb els alcaldes David Bote, Sònia Viñolas i Sílvia Garrido. La regidora pinedenca Sílvia Biosca participarà a la taula rodona sobre seguretat juntament amb Elena Díaz i Núria Moreno.


 

La cloenda serà a càrrec de la Viceprimera Secretaria de l'Àrea Acció Política del PSC i Portaveu Grup, Alícia Romero, Primer Secretari de la Federació del PSC Maresme i Alcalde de Mataró, David Bote, i la Secretària de Política Municipal del PSC Maresme i alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido.

A la cloenda es faran declaracions!Adjuntem el programa per si és del vostre interès cobrir l'acte.


 

L'assemblea local del PSC Santa Susanna, tria a Joaquín Garzón com a candidat per a les Eleccions Municipals 2023

Dimarts es va fer l’assemblea extraordinària d’agrupació local on es va proposar a Joaquín Garzón com a cap de llista per a les pròximes Eleccions Municipals del 2023 amb el propòsit segons han dit «de guanyar les eleccions a Santa Susanna».

Garzón, ha agraït el suport de la militància i s’ha compromès «a treballar perquè Santa Susanna estigui allà on es mereix». D’altra banda, ha recalcat que la seva candidatura és l’alternativa al govern actual i «la opció política capaç de transformar el municipi i vetllar realment per les necessitats dels veïns i veïnes de Santa Susanna».

 

1