Vés al contingut
1

Aquest cap de setmana arriba una nova edició de la Fira d’Entitats a la Plaça de les Mèlies

 

 

Aquest any hi participen les entitats més actives de Pineda, culturals, esportives i de tot tipus i es faran actuacions, demostracions i un dinar popular, el diumenge al migdia per tancar la fira que farà el XIP. Destaca també un concert dissabte al vespre amb el grup Brand New Band a les vuit del vespre i una actuació infantil a càrrec del grup Grimpallunes diumenge al migdia. Una altra novetat és la bicicletada el diumenge al matí per ajudar a salvar el planeta. dio Pineda també farem una programació especial en directe des de la Fira d’Entitats.

 

Aquest cap de setmana es celebra la Fira d'Entitats de Pineda, amb la participació de bona part de les entitats i associacions. Durant tot el cap de setmana es faran diverses activitats i actuacions: hi haurà balls, tallers diversos, sortejos, entre altre. Dissabte a la tarda ballaran els Gegants de Pineda, i també es faran degustacions culinàries, actes de solidaritat i activitats esportives. Diumenge també es farà una fideuada popular per qui es vulgui quedara a dinar a la plaça. Són dos dies plens d'activitats que pretenen mostrar a la ciutadania la intensa vida associativa que té la població.

 

També Ràdio Pineda durà a terme una programació especial durant la fira, amb emissions en directe des de la plaça. Dissabte us informarem de tot plegat i diumenge també sobretot a través de xarxes socials.

 

1

 

1

 

1

 

Un concert i un espectacle d’animació infantil a la Fira d’Entitats

La Fira d’Entitats acull aquest dissabte el concert que oferirà el grup Brand New Band, una banda formada per quatre músics molt experimentats i amants de la música pop i rock de totes les èpoques. Asun Molina, vocalista del grup ha explicat que oferiran un concert de versions amb temes molt coneguts que tothom identificarà i podrà ballar. Actuaran a les 20:15h a la Plaça de les Mèlies. https://www.facebook.com/Brand-New-Band-102021125811510/

 

 

1

 

I una de les altres novetats d’aquest any a la Fira d’Entitats és l’actuació infantil del grup d’animació infantil ‘Grimpallunes’ diumenge al migdia a la Plaça de les Mèlies. Estel Franch membre del grup ha explicat que oferiran l’espectacle ‘La cuca de Mil Colors’ ple de cançons, danses i jocs.

L’espectacle familiar ‘La Cuca de Mil Colors’ amb el grup d’animació infantil ‘Grimpallunes’ és aquest diumenge a les 12h a la plaça de les Mèlies.

 

1

 

1