Vés al contingut
1

Testimonis LGTBI a Ràdio Pineda: «Demanem normalitat més que acceptació, el que és normal és la diversitat»

Ràdio Pineda s'ha afegit a la setmana LGTBI amb un programa especial Pineda Es Mou. Diferents testimonis han explicat les seves vivències en sortir de l'armari, com han rebut la seva diversitat sexual els pares i mares, i també els avis, les amistats i els coneguts. Escoltem els testimonis d'en Cristian, la Ari i en Bernat.

 

També han parlat del conjunt de la societat, de la feina.. de com viuen uns alumnes d'institut el fet que un professor surti de l'armari, i de quines actituds agressives i de rebuig són també en la realitat entre els joves. En Pol, que és professor d'institut a Pineda, ha explicat que el seu testimoni ha ajudat a alguns alumnes, però també lamenta les actituds de rebuig i de menypreu. En Cristian ens fa prendre consciència de la diversitat.

 

Escolta AQUÍ els testimonis


En definitiva, demanen normalitat més que acceptació, i defensen que el que és normal és la diversitat. Podeu escoltar íntegrament el programa Pineda Es Mou i també els testimonis al servei de ràdio a la carta de radiopineda.cat

 

Escolta AQUÍ el programa Pineda Es Mou

 

Aquesta tarda, es farà la xerrada ‘Sortir de l’armari i altres històries’ on un grup de joves que representen la diversitat dins el col·lectiu explicaran les seves experiències personals entorn a la descoberta de la seva orientació sexual. És a les 5 de la tarda a Can Jalpí de Pineda. Els actes de la setmana LGTBI a Pineda els organitza l’Ajuntament de Pineda, en motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.

1

 

 

Els actes continuaran la setmana que ve.

 

El dimarts 24 de maig es projectarà el documental ‘En Femme’ sobre la comunitat cross-dressers de Barcelona a les 18h a Can Jalpí.

El dijous 26 de maig es farà l’espai per a famílies amb la psicòloga del SAI (Servei Atenció Integral LGTBI) a les 19h al Centre Cívic.

Els actes acabaran el dia 28 de maig amb una Festa Pride a Pineda on hi haurà música, concursos i una carrera de talons amb premis pels als guanyadors. Durant la tarda s’oferirà un berenar als assistents.

 

1