Vés al contingut
1

El sector del turisme espera una bona temporada turística segons ha dit el president de Pineda Turística, Albert Buch

 

L'alcalde de Pineda «espera que sigui una bona temporada turística i l'Ajuntament vol acompanyar el sector»

Ho ha explicat l'alcalde de Pineda Xavier Amor dient que «l'Ajuntament vol acompanyar el sector del turisme organitzant esdeveniments que portin més gent a Pineda». Ha dit que «també cal fer una bona estratègia sobre com potenciar el seu consum dins la població».


 

El sector del turisme espera una bona temporada turística segons ha dit el president de Pineda Turística, Albert Buch

L'Inici de la temporada turística a Pineda i l'Alt Maresme ve marcat per les vacances de Setmana Santa. Alguns hotels ja han obert a Pineda i d'altres ho faran aquests propers dies. Els càmpings també es posen en marxa, tot i que hi ha un, el Bellsol, que mai tanca durant l'any. És un sector clau en l'economia de Pineda i l'Alt Maresme en un moment marcat encara per la pandèmia, i més recentment per la guerra a Ucraïna i l'augment de preus en alguns sectors.

Albert Buch, president de Pineda Turística ha dit que «l'any es presentava molt bé però el conflicte de Rússia amb Ucraïna ha fet aturar de cop les reserves». Malgrat tot ara sembla «que es torna a animar».

 

Albert Buch ha dit que «els russos no podran sortir del país i per tant això es notarà molt en alguns hotels». Segons ha dit «només podran venir els russos que visquin en altres països»

 

Albert Buch ha dit que «es noten les ganes de viatjar i s'espera que l'augment de preus no afecti massa les arribades de turistes». Tot i això, ha dit que «alguns preferiran no sortir del seu país». També ha parlat del turisme de proximitat i ha explicat que «en alguns casos preferirà no sortir del país». Però el sistema de reserva és diferent ja que segons ha dit «el turisme català i espanyol sovint reserva d'avui per demà» i per tant no saben les previsions amb antel.lació.

 

Albert Buch ha dit que «el nombre de reserves va caure de cop amb la pandèmia i això encara es nota». Ha explicat que 2021 «es va poder salvar una mica, però la situació actual no és la millor». Les expectatives diuen que «ha de ser un bon any per Catalunya però els empresaris no n'estan convençuts». També ha dit que «molts turistes francesos de procedència marroquina enguany viatjaran al Marroc i per tant no es quedaran a Catalunya o Espanya com va passar l'any passat». La Setmana Santa inicia la temporada turística a Catalunya.