Vés al contingut
1

Comença la setmana de l'Orientació Educativa

Aquest matí ha començat la setmana de l'Orientació Educativa, dirigida a joves que canviïn d'etapa educativa, famílies i professorat. La inauguració ha anat a càrrec de l'alcalde de Pineda Xavier Amor.

 

1

Els actes i xerrades van dirigits a alumnes de 4art d'ESO i Batxillerat, de Cicles Formatius i alumnes de l'Escola d'Adults i de FPI canvien d'etapa i es plantegen què estudiar. Podran assistir a xerrades amb l'experiència d'altres joves de Pineda, sobre estudis, treball i mobilitat internacional. També hi haurà un servei personalitzat d'informació, i ponències per a pares i mares i també per a professorat.

 

ESCOLTA AQUÍ EL PROGRAMA SOBRE LA SETMANA ORIENTACIO EDUCATIVA

 

 

Eli Roca, educadora social de Joventut, ha explicat que es tracta de donar eines als joves en un moment que han de prendre decisions . «Es tracta també de complementar l'orientació educativa que fan els instituts». Sandra Jalil, tècnica del Pla Educatiu Entorn de Pineda, ha dit que es faran xerrades des de l'experiència de joves, que compartiran vivències relacionades amb els seus estudis, la feina i la mobilitat internacional. També hi ha xerrades per a pares i mares i pel professorat. 

 

L'experiència que aportaran els joves també demostrarà que de vegades es pot fer un canvi en la trajectòria educativa, o fins i tot haver deixat els estudis, i després reconduir-ho i tenir èxit. Ho ha destacat Verònica Rebollo, regidora d'Educació En Funcions

 

Les activitats són del 4 al 8 d'abril:

1
 

1