Vés al contingut
1

Pineda celebra la 29ª edició de les jornades del bacallà amb la participació de dotze restaurants

 

Pineda celebra la 29ª edició de les Jornades del Bacallà, amb la participació de dotze restaurants del municipi, que fins el dia 2 d’abril tindran a la seva carta diferents plats cuinats amb el bacallà com a protagonista. Els dotze restaurants que participen a l’edició de 2022 elaboren una àmplia oferta gastronòmica de gran qualitat, que es podrà degustar al llarg d’aquests dies en els àpats de migdia i de nit.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «Pineda té una gran oferta en restaurats de gran qualitat» i convida a tothom a participar a les jornades.


 

Més de 30 plats diferents

S’elaboraran més d’una trentena de plats diferents fets amb bacallà, acompanyat, en la seva majoria amb productes de proximitat i de temporada.

Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà confitat amb crema de pèsols, bacallà amb "mojopicón" de maduixes, bacallà micuit, a la mel, a l'ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d'all, amb tempura.


Els restauradors han coincidit en dir que «cal treballar plegats per afavorir una destinació culinària de qualitat, perquè han dit que quan una persona dina bé en una població, crea marca turística».


A les jornades hi participen els restaurants Can Formiga, El peix grillat, Pura Brasa, Pepet,Maricastaña, Diagonal, Ragú, La Ola, Domèstic, Pizzeria que bona, Chicken&Fish i Ca l'Aureli.