Vés al contingut
1

Dilluns es celebra la Vetllada a benefici de Càritas

Fotos. Edicions anteriors de la Vetllada de Càritas

 

Aquest proper dilluns es fa la Vetllada de Santa Llúcia a benefici de Caritas de Pineda a les 6 de la tarda al Centre Cultural. Serà una tarda solidaria, divertida i molt participativa plena d'actuacions on no hi faltarà la tradicional desfilada de Models de vestits de carrer i de faralaes. Joanna Guerrero ha dit que «l'objectiu és recollir el màxim de diners per Càritas que ajuda a tothom i fan falta molts de recursos».

Actuaran el grup de Teatre Les Meliets, Pau Murner amb un monòleg, l'Escola Municipal de Dansa de Pineda, el grup de flamenc 'Enbrujo' i la desfilada de vestits de 'faralaes' i la gran desfilada de models entre altres com l'actuació del grup de sevillanes del Barri del Carme de Pineda. Com és tradicional, es rifaran dues paneres.

 

Joanna Guerrero fa una crida a tothom per a participar-hi, perquè «el públic s'ho passarà bé i la finalitat és bona».

 

La Vetllada de Santa Llúcia a benefici de Caritas de Pineda es fa aquest dilluns a les 6 de la tarda al Centre Cultural. El preu de l'entrada és de 6 euros.

Es poden comprar una hora abans de la funció al CCR.

Presentarà la vetllada Juanita Guerrero. Hi col.labora el CCR, Marp Pubilicitat, Imprempta Rodríguez, Parròquia de Santa Maria, Avon Cosmètica i Ràdio Pineda.

 

1

 

1