Vés al contingut
1

Estrena de l'espectacle musical 'Melodias Encadenadas' de Les Mèlies Teatre

 

Escolta l'entrevista a Santi Calpe

 

Les Mèlies Teatre estrenarà el cap de setmana del 4 i 5 de desembre l'espectacle musical 'Melodias Encadenadas' dirigit per Assumpta Cantal i Santi Calpe. Es tracta d'un muntatge musical molt variat amb música actual i les cançons de sempre però sobretot destacarà per cançons molt actuals que mai no havien fet fins ara. Santi Calpe ha explicat que l'espectacle dura dues hores amb un format molt lleuger i variat. La principal novetat és que no hi haurà pauses entre cançons.

Santi Calpe ha parlat del repertori de l'espectacle. Ha dit que interpretaran cançons més modernes sense deixar de interpretar altres temes més clàssics.

El grup celebra enguany els seus 17 anys d'història. També ha dit que «tenien moltes ganes de tornar als escenaris i esperen poder fer un bon espectacle».

L'espectacle musical 'Melodias encadenadas' a càrrec de Les Mèlies Teatre es podrà veure el cap de setmana del 4 i 5 de desembre a les 6 de la tarda al Centre Cultural. Les entrades, al preu de 7 euros, ja estan a la venda al Casal d'avis Les Mèlies durant la setmana de dilluns a divendres de 10h a 12h i el mateix dia de la funció, una hora abans, a la taquilla del Centre Cultural.