Vés al contingut
1

Pineda necessita aliments per a 1500 persones a la campanya del Gran Recapte

Fotos. Ràdio Pineda

 

Aquest divendres i dissabte es fa la 13ena edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments. En el cas de Pineda hi participen 5 supermercats i, la novetat d’aquest any, és que també s’hi afegeix el petit comerç en recollir les donacions econòmiques. Francesc Cusí coordinador de Comunicació del Gran Recapte al Maresme ha dit que a Pineda aquest any atenen a 1500 persones que necessiten aliments, 200 persones més que l’any passat.

Francesc Cosí ha explicat que laugment de persones beneficiàries és a causa de la greu crisi que ha deixat la pandèmia i que ha generat una nova pobresa.

 

L’objectiu aquest any a Pineda és recaptar fons per aconseguir cap a 150 mil kg d’aliments. Francesc Cosí ha destacat la importància de col·laborar amb el Gran Recapte.

 

La campanya del Gran Recapte d’aliments es fa aquest divendres i dissabte a tot Catalunya i també a Pineda a través d’aportacions econòmiques. A Pineda, el supermercats que hi participen són: el supermercat Aldi del carrer Illes Canàries, el Carrefour de la carretera NII, els Consums del carrer Garbí i el del carrer Jaume Balmes i el Mercadona. Aquest any també s’hi afegeix el petit comerç on també podeu fer els vostres donatius. Els comerços participants estaran identificats.


1