Vés al contingut
1

El grup Saüc en Flor presenta el seu primer treball discogràfic 'D'obaga'

Fotos. Saüc en flor

 

Segons els seus membres, «neix després de rondar per les obagues i els soleis del Montnegre i l’Alta Garrotxa, des de la senzillesa de la natura» amb una proposta musical que es pot descriure com a «beat silvestre».

La seva proposta musical vol transmetre els estats d’ànim dels humans en comunió amb la natura amb una lírica elaborada, plena de matisos, i interpretada amb jocs de veus. Tot plegat està acompanyat de guitarres i contrabaix.

L'integren els pinedencs Genís Poch i Cassola (veu principal i guitarra), Carles Camps (guitarra i veu) i Gerard Avellaneda (contrabaix i veu). El treball té les col.laboracions de la cantant i actriu Elena Tarrats i la cantant pinedenca Rocío Pinto. També participenen el videoclip de, «Lluu», que ha estat dirigit pel coreògraf Quim Bigas i que es va estrenar la revista Enderrock el passat 13 d’octubre.


 

D’obaga’ ha estat enregistrat a Cardamomo Studio, produït per Emili Bosch Molina (B1n0) i mesclat i masteritzat per Jan Valls.

https://www.youtube.com/watch?v=MaxDnvM0g4k

 

1


 

Ja preparen un nou treball, 'Solei'

Aquest EP inaugural anirà acompanyada d’un segon treball, Solei, que veurà la llum durant l’any vinent. Un dualisme que quedarà plasmat en un llibret editat per Roure Edicions, que acompanyarà les lletres de les dues obres amb textos inèdits dels poetes Oriol Sauleda, Maria Sevilla, Núria Bendicho i Guim Valls i imatges de la fotògrafa Ana Amorós.

 

1