Vés al contingut
1

Crida per aconseguir voluntaris pel Gran Recapte d’Aliments

Foto d'arxiu Ràdio Pineda

 

Escolteu AQUÍ l'entrevista


 

Divendres i dissabte es fa la 13ena edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments. Des de la Delegació del Maresme es fa una crida per aconseguir persones voluntàries que s’encarregaran d’informar als clients de la campanya. Francesc Cusí coordinador de Comunicació del Gran Recapte al Maresme ha dit que a Pineda fan falta 90 voluntaris.

 

 

1

 

Francesc Cusí ha explicat a Ràdio Pineda que aquest any ha empitjorat la situació de les famílies respecte l’any passat. Per posar un exemple, ha dit que a Catalunya el Banc dels Aliments atén més de 250 mil persones cada mes. I en el cas de Pineda, han augmentat les persones beneficiaries. Actualment atenen 1.500 persones, 200 més que l’any passat.

 

El Coordinador de Comunicació del Gran Recapte també ha dit que l’any passat es van repartir més aliments que mai. La campanya d’aquest any es farà els dies 19 i 20 de novembre i a Pineda hi participaran 5 supermercats. La novetat és que aquest any també s’hi suma el petit comerç en recollir les donacions econòmiques.

 

 

2

 

Recordem que encara fan falta molts voluntaris. Us podeu apuntar al web www.granrecapte.com

 

1