Vés al contingut
1

Noemí Llorens (EM-JuntsxCat): "Habitatge, neteja, educació i seguretat han de ser les prioritats a Pineda"

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Noemí Llorens, portaveu d'EM-JuntsxCat, ha dit avui a Ràdio Pineda que l'aposta pel pressupost de 2022 ha de ser habitatge, neteja, educació i seguretat. En l'entrevista d'aquest matí ha explicat que està pendent d'una reunió amb el regidor d'Hisenda, Javier Aguirre, per poder valorar i fer aportacions al pròxim Pressupost Municipal. Tot i així, ha dit que ara, la seva preocupació és el pressupost vigent, perquè hi ha partides que estaven pressupostades i no s'han executat. Ha posat com exemple, el pla d'asfaltat amb 800.000€, dels quals fins ara només s'han gastat 133.000. En l'entrevista, Noemí Llorens s'ha mostrat preocupada per la neteja i per l'incivisme. Ha dit que Pineda inverteix en neteja més d'1M€ i que s'haurien de notar més, amb un millor manteniment.

 

La regidora de Junts, Noemí Llorens ha dit que en l'època postpandèmia, Pineda tindrà molta afectació i seqüeles, per la manca d'ocupació, ja que hi ha molt atur juvenil, i també per la problemàtica de l'habitatge. Ha afegit que «calen recursos perquè cal que les persones puguin tenir les necessitats bàsiques cobertes, i l'habitatge és fonamental». En aquest sentit també ha demanat línies d'ajut per a joves per poder-se emancipar. Ha fet una crítica «perquè en el pressupost hi havia diners per la compra d'un habitatge d'emergència social, que finalment no es va poder adquirir per motius tècnics de l'immoble».

 

En l'entrevista ha reiterat, com va fer al darrer ple, que els grups de l'oposició puguin fer una visita a la policia per veure el funcionament de les càmeres de seguretat. També ha parlat del comunicat que va fer la PAH a tots els regidors de Junts d'arreu de Catalnya sobre la Llei de l'Habitatge. Ha dit que «no els hi trec raó, perquè les històries són colpidores. Però aquesta Llei s'està fent perquè el PP té una aturada al Constitucional. I per això ha calgut una altre». Noemí Llorens defensa una Llei que es pugui aprovar, que solucioni l'emergència habitacional, però alhora que protegeixi a petits propietaris. En l'entrevista també ha reiterat que cal potenciar turisme esportiu, a més del turisme familiar. «Penso que ens hauríem d'unir i tenir també aquesta qualificació, tal i com tenen Calella i Santa Susanna.»

 

D'altra banda, ha agraït el suport en ser escollida per formar part de l'Assemblea de Representants del Consell de la República. Prendran possessió del càrrec diumenge a Canet de Rosselló.

 

Ràdio Pineda seguirà el cicle d'entrevistes als portaveus municipals dimarts que ve, 16 de novembre, amb Marcos Ortega, regidor portaveu de Pineda en Comú, a les 8,40 del matí.