Vés al contingut
2

Joan Ros guanya el cap de setmana a Port Aventura amb Gent de Pineda

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Gent de Pineda ha fet aquest matí, en directe a Ràdio Pineda, el sorteig del cap de setmana a Portaventura per a 4 persones, dins la campanya comercial de Halloween. El guanyador ha estat Joan Ros que va segellar la seva butlleta al forn de pa Can Tomàs.


 

Gent de Pineda també ha fet públic els tres aparadors més ben guarnits amb la temàtica de Halloween. Els establiments guanyadors són: el primer premi ha estat per SòniaAureaCakes, el segon premi Inmobiliària Les Mèlies i el tercer premi ha estat per la fleca Can Tomàs.

 

1

Aparador de l'establiment SòniaAureaCakes decorat amb la temàtica de Halloween

 


 

Cristina Deulofeu de Gent de Pineda ha fet una valoració positiva de la campanya. Ha dit que molts nens i nenes, acompanyats per pares i mares, es van acostar a les botigues a recollir caramels disfressats.

 

Gent de Pineda ha fet un agraïment al jurat format per la regidora de comerç de l’Ajuntament de Pineda Sònia Moraleda, a la Farners i a l’Eusebi de l’entitat del Cercle Artístic i també han agraït la presència del pubillatge de Pineda destacant la implicació de tots en el concurs.